Tamburinens skola har en bred och innehållsrik verksamhet för elever i förskoleklass och fritidshem till årskurs 6.

fredag 8 december 2017

V 50 Team 4V 50           Hej alla föräldrar!
Nu är det inte långt kvar på höstterminen och vi närmar oss jullovet med stormsteg. Julavslutningen är den 22/12 kl 9.00 – ca 9.30. i idrottshallen på Tamburinen.
Men innan dess är det Luciafirande. På måndag 11/12 är det dags för Luciafirande för er föräldrar. Se tidigare utskick. På onsdag den 13/12 ska vi i årskurs 4 lussa för hela Tamburinen. Eleverna ska samlas vid idrottshallen vid Tamburinen klockan 8.30. De som kan får gärna komma omklädda. Skoldagen fortsätter som vanligt efter det.
Ni som fortfarande inte lämnat er mailadress till oss, gör det, då vi önskar kunna skicka detta mail till alla er.
Som ni vet har kakorna kommit som eleverna sålt. Ni som inte har betalt in pengarna ni sålt för måste göra det snarast då räkningen ska betalas. Ni swishar till Cecilia Nockmar, 0768435547 eller lämnar kontant till Lotta.
Nästa vecka får de matteläxa, det är ett löst blad med multiplikation, bifogar det i detta brev.
På onsdag/torsdag, beroende på vilken grupp man tillhör, har eleverna fått svenskaläxa. De ska skriva av alfabetet samt skriva av ord som finns i häftet, detta för att lära sig stava. De kommer att få läxförhör i detta.
Omprovet i geografi är den 12/12. De eleverna som ska göra det är informerade.
Den 11/12 och 12/12 är det Fysikprov. Eleverna har fått ett häfte att läsa på i. Bifogar i mailet häftet.
Nu är det ännu viktigare att era barn äter en ordentlig frukost och tar med sig något mellanmål (t.ex. smörgås eller frukt), då vi inte äter lunch förrän 12.20.
Det är viktigt att eleverna:
*Lämnar in sina läxor i tid
*Är schysst, snäll och respektfull mot sina kamrater och vuxna och ber en vuxen om hjälp om det blir problem
*Att man går hem direkt efter skolan (vi kontaktar er föräldrar om det inte fungerar).Sjukanmälan görs varje dag till: 011-15 31 24 (OBS! innan 7.45 då vi inte hinner lyssna av svararen efter det.). Alltså till samma nummer som tidigare.
Önskar er en trevlig helg!
/Team 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar