Tamburinens skola har en bred och innehållsrik verksamhet för elever i förskoleklass och fritidshem till årskurs 6.

fredag 1 december 2017

Team 4 v49

V 49        Hej alla föräldrar!
Nu har vi gått två veckor på Klockaretorpsskolan. Det är mycket nytt för både oss vuxna och för barnen. Men snälla föräldrar/vårdnadshavare, prata med era barn om reglerna de fick hem första dagen. I dag fredag, har rektorn återigen varit och pratat med våra elever och era barn, om hur man har ett vårdat språk, är snälla mot varandra, samt att man inte klättrar upp på taken på skolan osv.

I måndags och i tisdags var vi på utflykt till Getåravinen, det var trevligt, men på tisdagen regnade det, tyvärr. Tack till er föräldrar som var med!

Ni som fortfarande inte lämnat er mailadress till oss, gör det, då vi önskar kunna skicka detta mail till alla er.
Som ni vet har kakorna kommit som eleverna sålt. Pengarna kan lämnas till oss i skolan eller om ni önskar går det att skicka pengarna till klassföräldrarna. I så fall skickas det med swish till Cecilia Nockmar, 0768435547, då slipper era barn ta med pengar till skolan. OBS: glöm inte skriva från vilket barn pengarna kommer.

Snart är det dags för Luciafirande för föräldrar. Anmäl ert deltagande senast den 4/12 till monica.andersson80@gmail.com, cecilianockmar@gmail.com, carinhederberg@hotmail.com. OBS! Eleverna har fått hem denna inbjudan tidigare, detta är en påminnelse!

Nästa vecka får de ingen matteläxa, men de behöver träna på multiplikationstabellen, då den inte sitter än.
Nästa vecka på måndagen har eleverna skriftligt engelskaprov. Senare i veckan kommer de att få ha muntligt engelskaprov. Detta är prov på saker som de jobbat med på lektionerna, så det är inget de ska läsa på.
Vecka 50 på måndagen och tisdagen, 11/12 och 12/12 har eleverna prov i fysik, det är inte så stort kapitel samt att vi pratat om detta mycket och länge. De har fått med sig ett häfte hem för att läsa på. Fram till dess repeterar vi, det behövs.

Nu är det ännu viktigare att era barn äter en ordentlig frukost och tar med sig något mellanmål (t.ex. smörgås eller frukt), då vi inte äter lunch förrän 12.20.


Det är viktigt att eleverna:
*Lämnar in sina läxor i tid
*Är schysst, snäll och respektfull mot sina kamrater och vuxna och ber en vuxen om hjälp om det blir problem
*Att man går hem direkt efter skolan (vi kontaktar er föräldrar om det inte fungerar).Sjukanmälan görs varje dag till: 011-15 31 24 (OBS! innan 7.45 då vi inte hinner lyssna av svararen efter det.). Alltså till samma nummer som tidigare.
Vi lägger ut detta veckobrev på skolans blogg:
http://tamburinensskola.blogspot.se/
Välkomna att prenumerera på team 4.

Önskar er en trevlig helg!
/Team 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar